Szájon át adható, ízesített rágótabletta kullancsok és bolhák ellen!

2014. május 10.

Kedves Gazdi, bizonyára Ön is éveken keresztül samponokra, porokra, spray-kre, nyakörvekre és rácseppentôs termékekre hagyatkozott több-kevesebb sikerrel a kullancsok és a bolhák elleni küzdelem során. Valószínû, hogy Ön számára is nehézséget, sôt kihívást jelentett ezen termékek helyes használata. Elôfordult már, hogy elkésett a következô kezeléssel?

Úgy érzi, a 30 nap gyorsan eltelik egy spot-on készítmény esetében?

Szeretne kutyája számára tartósabb és szélesebb körû bolha- és kullancs elleni védelmet biztosítani? A terméket gyakran használja kisgyermek vagy más háziállat közelében? Aggódik miatta, hogy a kutyája testfelületén lévô kémiai anyagokkal gyermeke érintkezik? Elôfordult, hogy kedvence izgága, így nehéz a termékeket felhelyezni? Nyugtalankodott már amiatt, hogy mi történik a testfelületen használt szerek hatékonyságával, ha kutyája megázott, úszott, vagy megfürdették? Szeretne nyugodt lenni affelôl, hogy kutyája 12 hétig biztonságban van a bolháktól és kullancsoktól?

Az MSD új, innovatív terméke jelentôs tudományos elôrelépés, igazi áttörés a bolha- és kullancs elleni védelemben.

Biztonságos, hatékony, könnyen alkalmazható ízesített rágótabletta, amely védelmet biztosít a kutyáját mindenhol fenyegetô bolhák és kullancsok ellen, és amelyhez kizárólag állatorvosán keresztül juthat hozzá.

Az MSD terméke 12 hétig* védi kedvencét egyetlen falatka formájában, amelynek ízét kutyája imádni fogja.

8-12 órán belül megkezdi a bolhák és kullan csok elpusztítását, és hatása 12 héten* át folyamatosan megmarad.

Mivel ezt a terméket szájon át kell alkalmazni, így belülrôl fejti ki hatását, és nem fog a gyerekekre, vagy a bútorokra kenôdni a hatóanyaga. A szájon át adható termék biztonságosnak bizonyult a kísérletek során még akkor is, amikor az ajánlott adag ötszörösét kapták a kutyák. Nyugodtan használható vemhes, szoptató szukákon, vagy akár 8 hetes kölyökkutyákon is.

Most új idôszámítás kezdôdik a bolha és kullancs fertôzések kezelésében, egyetlen ízesített falat széles körû védelmet nyújt 12* héten keresztül.

Keresse fel állatorvosát és találja meg a testhez álló védelmet kutyája számára!

* A Rhipicephalus sanguineus (barna kutyakullancs) ellen 8 hét védelmet biztosít.
A hirdetés nem teljes körû! Kérjük minden esetben olvassa el a termékhez mellékelt használati utasítást.

kórházvezető állatorvos, klinikus kisállatgyógyász szak-állatorvos, ortopédia