Újra kapható a nagy sikerű NEO-K9 csont és ízület erősítő készítmény!

2024. május 06.

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre újra elérhető a magyar kutyások számára is a jól ismert Neo-K9 tabletta, amelyik éveken át bizonyította már, hogy hatékonyan támogatja a kutyák csontjainak és az ízületeinek egészséges működését.

A Neo-K9 tabletta fő összetevője a ribonukleázzal dúsitott laktoferrin (R-ELF), amely továbbra is egyedi összetevő a piacon, más kutyás termék sem tartalmazza. A termék időleges készlethiányát is az okozta, hogy a laktoferrin iránt a világban (emberi felhasználásra) óriási mértékben megnőtt az igény, és mivel ez nem szintetikus készítmény, amit tetszőleges mennyiségben lehet gyártani, hanem természetes anyag, speciálisan tisztított bioaktív fehérje. A Neo-K9-ben található laktoferrin hatékonyságának kulcsa a 6 amerikai szabadalommal védett tisztítási technológia, ami megkülönbözteti a többi, boltban kapható, hőkezeléssel kinyert laktoferrin-től.

A régi-új termék most még ízletesebb és porhanyósabb, hogy ne csak egészséges, de finom és könnyen beadható is legyen (tesztjeink során 10-ból 10 kutya ette meg, minden erőltetés nélkül)! A kiszerelés a régi, 90 szemet tartalmazó műanyag dobozban kerül forgalomba.

A termék kifejezetten ajánlott csontműtétek (Pl. törések, TPLO, patella-ficam műtét) utáni felépülési időszakban, továbbá kölyökkutyáknak az optimális, a génjeikben kódolt növekedési ütem elérése érdekében. Nem szabad elfelejtkezni az idősödő kutyák csontozatának védelméről sem, ahol szintén nagy szükség van a megfelelő csontállomány megőrzésére, az ízületek védelmére.

Váljon kutyája egészségére!

Keresse állatorvosánál!

További információ, és vásárlási lehetőség webshopunkban

kórházvezető állatorvos, klinikus kisállatgyógyász szak-állatorvos, ortopédia