Új állatorvosi CT gép a Nyíregyházi Állatkórházban

2024. január 31.

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2023. év folyamán üzembe helyeztünk egy állatorvosi CT készüléket, amely kizárólag kedvenceink jobb egészségügyi ellátását szolgálja. A gép egy új, nagy teljesítményű modern készülék, amely minden állatorvosi vizsgálati igényt kielégít kutya, macska és kistestű egyéb házikedvenc vonatkozásában.

CT vizsgálatok áttörést jelentenek számos megbetegedés pontos feltérképezésében, úgymint a gerincsérvek („tacskóbénulás”), csonttörések, koponyasérülések, továbbá daganatok diagnosztizálásában, de egyéb belgyógyászati, sebészeti megbetegedésekben is segíti a diagnosztikai munkánkat. A vizsgálat néhány percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes. A vizsgálat idejére mozdulatlan állapotba kell hozni a pacienseket, így egy rövid kábításra van szükség, amit a vizsgálat alatt maximálisan felügyelünk. Lelet kiadását egyes esetekben azonnal (Pl.gerincsérv), egyéb esetben 24 órán belül vállaljuk.

Időpontfoglalás munkanapokon az alábbi telefonszám: +36204154224 vagy e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Új állatorvosi CT gép a Nyíregyházi Állatkórházban 2 Új állatorvosi CT gép a Nyíregyházi Állatkórházban 3 Új állatorvosi CT gép a Nyíregyházi Állatkórházban 4

kórházvezető állatorvos, klinikus kisállatgyógyász szak-állatorvos, ortopédia