A Nyíregyházi Állatkórház

2010. január 20. 11:16
Állatkórház Nyíregyháza Állatkórház Nyíregyháza

Az állatkórház Nyíregyházán már több mint harminc éve működik, biztosítva ezzel a városban és a régióban élő gazdák állatainak állategészségügyi ellátását és segítve az állatorvos kollégák munkáját. Vállaljuk haszonállatok és kedvtelésből tartott állatok egészségügyi ellátását, segítséget és tájékoztatást nyújtunk táplálkozási és tartástechnológiai kérdésekben is.

Nyíregyházi Állatkórház

Jelenleg az Állatkórházban hat állatorvos dolgozik, munkánkat három asszisztens és négy állatgondozó segíti. Orvosaink az alap belgyógyászati, sebészeti és szülészeti ellátás mellet szakterületeiknek megfelelően ortopédiai, kardiológiai, szemészeti és endoszkópos szakrendeléseket is tartanak. Az állatorvosi ellátást a nap huszonnégy órájában végezzük a hét minden napján. Hétköznapokon 8-20 óráig ambuláns betegellátást és műtéteket végzünk, az éjszakai órákban és a hétvégi napokon ügyeleti állatorvosi rendelést tartunk a súlyos, azonnali ellátást igénylő állatok orvosi ellátására. Kórházunkban lehetőség nyílik laboratóriumi vizsgáltok elvégzésére is. A műtéten átesett, több napig infúziós kezelésre, illetve intenzív ápolásra szoruló állatokat pedig kórházi részlegünkben tudjuk elhelyezni. Ezzel kívánjuk megkönnyíteni a gazdák számára kedvenceik ápolását.petshop_k

Kiegészítő vizsgálatokat is végzünk kórházunkban: ultrahang, röntgen és széleskörű laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére van lehetőség. Kórházunkban lehetőség nyílik arra is, hogy a műtéten átesett állatokat, illetve a több napig tartósan infúziós kezelésben, intenzív ellátásban részesülő állatokat kórházi részlegünkben helyezzük el. Ezzel kívánjuk megkönnyíteni a gazdák számára is a kedvenceik ápolását.

Pet-shop részlegünkben széleskörű tápválasztékot kínálunk. Találhatnak itt a kutya- és macskatartók a kedvencük életkorának, testsúlyának megfelelő alap tápokat, illetve a betegségek kezeléséhez, megelőzéséhez szükséges diétás, állatorvosi tápokat is.

Kérjük, látogassa honlapunkat, hogy kedvencei betegségeit megelőzhessük, és eredményesen kezelhessük.

Tisztelettel,
a Nyíregíházi Állatkórház dolgozói!

Megjelent: 34935 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. augusztus 10. 21:31
Értékelés:
(33 szavazat)

kórházvezető állatorvos, klinikus kisállatgyógyász szak-állatorvos, ortopédia